Bilim ve Fikir Zirvesi

İnovatif Bakış Açılarıyla Dijital Gelecek

Kurumumuz tarafından her yıl düzenlenen "Bilim ve Fikir Zirvesi", üniversite öğrencilerine inovatif bakış açıları kazandırmayı ve kendilerini geliştirmelerini amaçlıyor. Bu yzirve, AB Proje Hazırlama Süreçleri, Projelerde STEM Yaklaşımı, Dijital Sosyal İnovasyon ve Multi Disipliner Bakış Açıları gibi alt başlıklarla geniş bir konu yelpazesini kapıyor

Zirve Alt Başlıkları:

ETÜ Bilim ve Fikir Zirvesi, genç beyinlere bilim ve teknolojiyle ilgili yeni bakış açıları sunarken, aynı zamanda çok disiplinli işbirliği ve inovasyonun önemini vurguluyor. Katılımcılar, zirve sürecinde bilgi paylaşımı, network oluşturma ve ilham alma fırsatı buluyorlar. ETÜ olarak, gençleri geleceğin teknolojileri ve toplumsal sorunlarına dair farkındalık kazanmaya teşvik etmeyi ve inovatif düşünme yeteneklerini geliştirmeyi amaçlıyoruz.